Quiénes somos

Disseny, qualitat i servei | Diseño, calidad y Servicio

INNOBANYS®, ubicada a Santpedor, Barcelona, impulsa un canvi de mentalitat en l’ús de materials innovadors, ajustant els costos i donant un producte de qualitat.

Respectant els processos de fabricació de les principals marques de Solid Surface del mercat sent respectuosos amb el medi ambient.

A INNOBANYS® tenim el compromís de satisfer de manera integral qualsevol necessitat relacionada amb materials de superficie sòlida, oferint un assessorament tècnic i aportant sempre diverses solucions per poder adaptar-nos a cada projecte i oferir així un producte basat en l’estudi, la qualitat i la innovació, tenint sempre molt en compte les últimes tendències del mercat, en materials i en acabats.

INNOBANYS®, ubicada en Santpedor, Barcelona, impulsa un cambio de mentalidad en el uso de materiales innovadores, ajustando los costes y ofreciendo un producto de calidad.

Respetando los procesos de fabricación de las principales marcas de Solid Surface del mercado siendo respetuosos con el medio ambiente.

En INNOBANYS® tenemos el compromiso de satisfacer de manera integral cualquier necesidad relacionada con materiales de superficie sólida, ofreciendo un asesoramiento técnico y aportando siempre varias soluciones para poder adaptarnos a cada proyecto y ofrecer así un producto basado en el estudio, la calidad y la innovación, teniendo siempre muy en cuenta las últimas tendencias del mercado, en materiales y en acabados.

DuPont Corian® - Colección de Baño

Lavabos, Bañeras & Platos de duchaINNOBANYS | SOLID SURFACE
INNOBANYS | SOLID SURFACE